Versterk je propositie met de juiste profielfoto

Jezelf professioneel presenteren start met de juiste fotografie die past bij jouw propositie. Kristel van Herpt weet dat perfect vast te leggen op beeld en heel bewust heb ik mezelf vast laten leggen op de gevoelige plaat door haar. Aantal mooie foto’s voor mijn website, mijn LinkedIn pagina en ook voor Facebook, Instagram een paar.  In lijn met mijn propositie en met de juiste presentatiestijl voor de verschillende online kanalen.

Professioneel presenteren van jezelf en de wijze waarop je dat doet bepaald jouw imago. Dus een profielfoto met je kinderen erbij of erger nog een foto van je kinderen gebruiken als jouw profielfoto is niet professioneel. Bekijk jouw uitingen alsof het merkuitingen zijn. Over jezelf bekijken als merk heb ik al eens een column geschreven: ‘Het merk ik’

 

#collectmoments #wonderwall #professional #profile #nofilter #merk #branding #propositie