Tot ziens Oudjaar

Fijne Kerstdagen en Oud & Nieuw

Met dit 3-luik sluit ik graag 2020 af. Met Kerst is het moment om stil te staan bij het geluk dat we afgelopen jaar hebben gehad. Oudjaar is vooral het moment om gedag te zeggen tegen alles wat in 2020 op ons pad kwam. Goede dingen zoals de vakantie op Lapland en Bali, maar ook lastigere momenten zoals de zakelijke strubbelingen door de Corona sluitingen, het moment dat mijn man geveld was door Corona.

Persoonlijk heb ik niks met vuurwerk en dit jaar is vuurwerk sowieso een dingetje. Begrijpelijk alleen tegelijkertijd snap ik dat er enorm veel behoefte is om het jaar uit te knallen en te beginnen aan nieuw jaar als blanco canvas om nieuwe momenten en kansen te creëren.

Dan over op de wijze waarop ik graag het jaar uit knal en dat is voor mij toch echt met een heerlijke champagne. Dit jaar ga ik met een Rosé champagne knallend het jaar uit en proost ik op een Rosé kleuriger 2021.

Voor nu Salut!

Lees verder > Proost op een Rosé kleuriger 2021